"Pişir, Tat, Öğren" Workshop

Sağlıklı Beslenme Kulübü ile Beslenme ve Diyetetik Bölümü iş birliğinde, 24 Ekim Perşembe günü "Pişir, Tat, Öğren" başlıklı workshop düzenlendi. Uzman Diyetisyen Hüsniye Odabaş tarafından verilen eğitimde öğrencilerden; sağlıklı, basit ve pratik bir tarif olan 'çıtır bar' hazırladılar.

Arş. Gör. Pelin Cin ve Uzm. Dyt. Gözde Ekici’nin Kitap Bölümleri Yayınlandı

Tıp ve Sağlık Bilimleri camiasında önemli yeri olan Türkiye Klinikleri Yayınevi Aile Hekimliği Özel Sayısı kapsamında; Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğretim üyelerimizden Arş. Gör. Pelin Cin'in “Kadın Sağlığında Yaşam Döngülerine Göre Beslenme”, Uzm. Dyt. Gözde Ekici’nin ise “Kadınlarda Sağlıklı Beslenme ve Gıda Politikaları” başlıklı kitap bölümleri yayınlandı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2020-21 BAHAR Yarıyılında Uygulanacak Eğitim-Öğretim Süreçlerinin İşleyişi Hakkında Duyuru

COVID-19 küresel salgınının yayılımının azaltılmasına katkıda bulunmak, öğrenci, akademik, yönetim ve idari personelimiz dahil genel halk sağlığını korumayı öncelik alarak ve 2020-2021 BAHAR Yarıyılında eğitim-öğretimin niteliğini özenle korunarak, Üniversite Senatomuzun 2020-2021/08-1, 2020-2021/09-2 nolu ve Sağlık Bilimleri Fakültemizin 2020-2021/08-5 ve 2020-2021/09-3 nolu Yönetim Kurulu Kararları çerçevesinde Beslenme ve Diyetetik Bölümümüzün 2020-21 BAHAR Yarıyılında Eğitim-Öğretim süreçlerinin işleyişi hakkında verilen kararları aşağıda belirtilmiştir: