“COVID-19 Döneminde Gıda Güvenliği” Webinarı

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü ile Kültür Noktası iş birliğinde, 24 Nisan Cuma günü saat 21.30’da Adobe Connect Sanal Sınıf uygulaması üzerinden “COVID-19 Döneminde Gıda Güvenliği” başlıklı bir webinar düzenlendi. “Gıda Güvenliği, Sağlıklı Beslenme ve Halk Sağlığı” adı altında gerçekleştirilecek webinar serisinin ilkinde, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Gürhan Çiftçioğlu konuşmacı olarak yer aldı. Kültür Noktası Birim Başkanı Dr. Neslihan Fatma Er’in moderatörlüğünü üstlendiği etkinlikte, COVID-19 salgınından korunmak için gıda güvenliği konusunda dikkat edilmesi gereken önemli noktalar Dünya Sağlık Örgütü’nün 5 Anahtar Programı kapsamında ele alındı. Webinar sonunda katılımcıların soruları da yanıtlandı.

Webinarın tamamını izlemek için: http://ikusanalsinif.adobeconnect.com/pgokgmp8vbxj/
 


Son Güncelleme Tarihi: Pt, 04/27/2020 - 11:26